Kauneushoitola

Exuviance kauneushoidot

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Alla muutama esimerkki hoidoista, katsomme hoidot ihosi tarpeen mukaan.

Exuviance Kultahoito 145€
Kiinteyttävä, uudistava ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito aikuiselle iholle. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, seerumi, hieronta (decolte, hartia, kaula, kasvot), hoitonaamio decoltee, silmänympärys- ja kultanaamio, hoitovoide + c-vitamiini (kevyt, hoitava meikkivoide + Exuviance matkapaketti, arvo 39€)
Exuviance Kirkastava kasvohoito 118€
Ihoa kirkastava ja värivirheitä tasoittava kasvohoito iholle, jolla on tai jolle helposti syntyy pigmenttimuutoksia. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (decolte, hartia, kaula, kasvot) hoitonaamio kaulalle, silmänympärysnaamio sekä pigmenttiläiskiä vähentävä ja ihonsävyä tasoittava naamio kasvoille, c-vitamiiniseerumi ja hoitovoide (kevyt, hoitava meikkivoide)
Exuviance Kosteuttava kasvohoito 115€
Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa ravitseva kasvohoito kosteusköyhälle iholle. Sopii ensimmäiseksi Exuviance hoidoksi. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, seerumi, hieronta (hartiat, kaula, kasvot), silmänympärysnaamio, kosteuttava naamio, hoitovoide (kevyt, hoitava meikkivoide)
Exuviance Puhdistava kasvohoito 115€
Puhdistava kasvohoito rasvoittuvalle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta + (boosteri), ihonpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (hartiat, kaula, kasvot), silmänympärysnaamio, syväpuhdistava ja kosteuttava naamio, seerumi, hoitovoide (kevyt, hoitava meikkivoide)
Exuviance Klassinen kasvohoito 97€
Klassinen kevyesti puhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, Kevyt ihonpuhdistus, kulmakarvojen siistiminen, hieronta (kaula, kasvot), kosteuttava naamio ja hoitovoide (kevyt hoitava meikkivoide)
Mekaaninen ihonpuhdistus 72€/ alle 17.v 60€
Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus mekaanisesti/ultraäänellä, naamio ja hoitovoide (kevyt hoitava meikkivoide)
Mikrohionta 80€
Ihoa kirkastava ja uudistava laitehoito Alkupuhdistus, kuorinta, (ihonpuhdistus), kaulan ja kasvojen hieronta, naamio, seerumi, hoitovoide (kevyt, hoitava meikkivoide)

Mikrohionnan jälkeen tulee välttää aurinkoa/solariumia, hikoilua, saunomista ja uimista
Ultraäänipuhdistus 80€
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Alkupuhdistus, kuorinta ja ihonpuhdistus ultraäänellä, kaulan ja kasvojen hieronta, naamio, seerumi, hoitovoide (kevyt, hoitava meikkivoide)

Exuviance pikakasvohoidot n.30min

Kultanaamio pikakasvohoito 63€
Pikahoito aikuiselle iholle Alkupuhdistus, happokuorinta + (boosteri), kultanaamio ja silmänympärysnaamio, seerumi, kosteusvoide
Savinaamio pikakasvohoito 60€
Syväpuhdistava pikahoito rasvoittuvalle iholle. Alkupuhdistus, happokuorinta + (boosteri), kosteuttava ja syväpuhdistava savinaamio, seerumi ja kosteusvoide.
Kosteuttava pikakasvohoito 57€
Kosteuttava pikahoito kosteusköyhälle ja herkälle iholle. Alkupuhdistus, happokuorinta, kosteuttava naamio, seerumi, kosteusvoide.
Exuviance Silmänympärysihon hoito 42€
Kirkastava ja kosteuttava silmänympärysalueen hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, silmänympärysalueen hieronta, kosteuttava ja kiinteyttävä naamio, seerumi, erikoisvoide silmänympärysiholle.
Exuviance

OPI GelColor -kestolakkaukset

Hellävarainen ja kestävä lakkaus, joka pysyy 2-3 viikkoa kauniina ja suojaa omaa luonnon kynttä. Kestolakkausta varten omaa luonnon kynttä ei tarvitse ohentaa tai viilata juuri lainkaan, minkä vuoksi lakkaus ei vaurioita omaa kynttä. OPI GelColor- kestolakka kovetetaan LED-valossa, mikä tekee kestävän pinnan lakalle hetkessä. Lakkaus säilyy kauniina ja kiiltävänä pitkään! Soita salonkiin, mikäli sinulla herää jotain kysymyksiä lakkauksesta tai valikoimissamme olevista sävyistä.

OPI Kestolakkaus 50€
Kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja hoitava kynsinauhaöljy. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
OPI Kestolakkaus huolto 65€
Vanhan kestolakan poistaminen, kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja hoitava kynsinauhaöljy.
OPI Varpaankynsien kestolakkaus 55€
Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja kosteuttava voide. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.
OPI Kestolakkaus huolto 65€
Vanhan kestolakan poistaminen, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, OPI GelColor -kestolakkaus ja kosteuttava voide.

OPI ProSpa käsi- ja jalkahoidot

Käsi- ja jalkahoidoissa käytämme OPI ProSpa -ihonhoitosarjan tuotteita. OPI ProSpa on sarja, joka tuo kasvojenhoitotuotteiden laadun ja tehon jalkojen ja käsien iholle. Kaikissa ProSpa -tuotteissa on käytetty pääraaka-aineena Cupuaçu- voita ja valkoista teetä.

OPI Minimanic - käsihoito 23€
Kiireiselle asiakkaalle nopea käsihoito. Kynsien ja kynsinauhojen nopea siistiminen, kynnen kiillotus tai väritön lakka, voiteen levitys.
OPI Salonkimanikyyri 43€
Kirkastava ja kosteuttava käsihoito, Kynsien viilaus, kylvetys ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta, kynsien lakkaus* ja kosteuttava suihke.
OPI Spamanic -käsihoito 60€
Rentouttava SPA-manikyyri. Kynsien viilaus ja kynsinauhojen siistiminen, kylvetys ja kuorinta, pehmentävä naamio, lakkaus*, käsihieronta, kosteusvoide ja kosteuttava suihke.

*Halutessasi lisäpalvelut kohdasta kestolakkaus yksivärinen 20€ lisähintaan.

OPI Minipedic - kevyt jalkahoito 60€
Kevyt jalkahoito sopii jaloille, joissa ei ole paljoa hoidettavaa, mutta jotka kaipaavat pientä hemmottelua. Jalkakylpy, kevyt jalkapohjien raspaaminen, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, nopea hieronta ja pehmentävä voide.
OPI Pedic - jalkahoito 70€
Jalkakylpy, mahdollisten kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta ja pehmentävä voide.
OPI SpaPedic - hemmotteleva jalkahoito 85€
Rentouttava jalkahoito väsyneille jaloille. Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, rauhoittava ja kosteuttava naamio jalkaterästä sääreen, hieronta ja pehmentävä voide sekä kosteuttava suihke.
Kynsien leikkaus 36€
Jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus.

Sokeroinnit

Alexandria Body Sugaring

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä. Alexandrian Sokeritahna on 100% luonnollisista aineista tehty, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Sokeroinnilla saadaan karvojen lisäksi poistettua iholta kuollut ihosolukko, jolloin ihosta tulee sileä ja nuorekas. Sokerointi käy siis erinomaisesti myös kuorinnasta. Sokeroinnilla voidaan myös saada aikaan pysyvä karvattomuus, sillä useiden ja toistuvien sokerointikäsittelyiden jälkeen alkaa karvatuppi usein heikentyä. Jossain vaiheessa karvatuppi ei tuota enää uutta karvaa. Karvan laatu muuttuu myös sokerointikertojen myötä hennommaksi eikä uuden karvan kasvaessa iholla tunnu epämiellyttävää piikikästä sänkeä.

Ennen sokerointia:

Ennen sokerointiin tuloa iho kannattaa kuoria noin 2 vuorokautta ennen aikaasi. Lisäksi suosittelemme tulemaan sokerointiin ilman kosteusvoidetta. Kosteusvoide tekee iholle liukkaan pinnan tai kalvon, jonka puhdistaminen puhdistusaineella ei aina yksin riitä. Sokeritahna ei tartu ihoon, eikä lopputuloksesta saada haluttua. Karvan on hyvä olla sen mittainen, että saat siitä pienen otteen sormenpäillä.

Sokeroinnin jälkeen:

Sokeroinnin jälkeen suosittelemme käymään mahdollisuuksien mukaan haaleassa suihkussa. Puhdistamme toki ihosi myös hoitolassa. Ihoa tulee kosteuttaa päivittäin ja kuoria noin 2-3 kertaa viikossa. Tähän käy kuorinta-aine, mutta myös kuorintahanska on hyvä vaihtoehto. Kainaloiden alueille ei suositella käytettävän deodoranttia saman vuorokauden aikana. Heti sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää aurinkoa, hikiliikuntaa, saunaa tai uimista. Iho on herkkä ja karvatupen ollessa ”auki”, voi sinne helposti päästä epäpuhtauksia. Solariumia kannattaa välttää noin viikon ajan sokeroinnin jälkeen. Aurinkoon voi mennä, kunhan muistaa suojata ihon kunnolla.

Teemme sokerointeja myös miehille, lukuunottamatta brasseja!

Brasilialainen, ensikertalainen 80€ (Naisille)
Brasilialainen 75€
Kanta-asiakashinta 65€ kun edellisestä käynnistä on max 6 vkoa (Naisille)
String bikini 45€
Bikinilinja 35€
Sääret 45€
Reidet alk. 45€
Kainalot 28€
Käsivarret 42€
Selkä alk. 45€
Rinta ja vatsa alk. 45€
Koko kasvot alk. 30€
Ylähuuli ja/tai leuka 20€
Sokerointipaketti: Brassi, sääret ja reidet 145€
Sokerointipaketti: Bikini, sääret ja reidet 110€
Sokerointipaketti: Brassi, kainalot, sääret 120€
Sokerointipaketti: Bikini, kainalot ja sääret 90€

Xtreme Lashes ripsienpidennykset

Xtreme Lashes on maailman johtavimpia ripsienpidennysmerkkejä. Xtreme Lashes vaatii jokaiselta ripsiteknikoltaan kattavan ja seikkaperäisen koulutuksen jonka päätteeksi ammattilainen saa osaamisestaan todistuksen, sertifikaatin.

Miksi Xtreme Lashes?

Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen. Koulutettu ripsiteknikko osaa turvallisilla ja hygienisillä metodeilla luoda asiakkaalle kestävän ja kauniin lopputuloksen niin ettei ripsienpidennykset ole kuluttavia tai raskaita asiakkaan omille ripsille. Ammattilainen osaa katsoa minkä pituiset, paksuiset ja kaarevuudeltaan oikeanlaiset pidennykset asiakkaan ripsille sopivat niitä vahingoittamatta. Pidennykset helpottavat ihanasti arkea sekä antaa huolitellun lookin kokoaikaisesti.

Pehmeän ja luonnollisen tuntuiset

Xtreme Lashes pidennyskuidut ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät pitkään kauniin muotonsa. Oikein laitettuna pidennykset näyttävät luonnollisilta, eivätkä tunnu silmissä miltään. Volyymiripsillä asiakas saa halutessaan kauniisti näyttävyyttä katseeseen.

Pidennysten huolto

Oikein laitettuna pidennysten kesto on jopa 2 kuukautta. Suosittelemme ripsienpidennysten huoltamista n. 3-4 viikon välein, jolloin pidennyksiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Omien luonnonripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Pidennyksiä ei missään nimessä kiinnitetä ihoon, vaan oman ripsen kylkeen, lähelle tyvestä.

Allergia-ystävällisyys

Xtreme Lashesillä on käytössä myös FLEX Fusion Adhesive, allergialiima, josta on poistettu ripsienpidennysliimoissa yleisimmin käytettyjä ja eniten allergisoivia tai ärsytystä aiheuttavia ainesosia.

Voluumit

Uudet ripset (2h) 135€
Pikahuolto 30-45min 65€
Huolto 60-75min 80€
Huolto 90min 100€

Klassiset

Uudet ripset (2h) 120€
Pikahuolto 30-45min 60€
Huolto 60-75min 75€
Huolto 90min 90€
Ripsienpidennysten poisto 30€

Kestovärit

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + muotoilu     35€
Ripsien tai kulmien kestovärjäys + muotoilu     22€
Kulmien muotoilu     20€

Meikkaus

Juhlameikki alk. 72€
Päivämeikki 50€ / 45minLeikkaukset


Kampaamoleikkaus 45min* 55€
Mallinmuutosleikkaus 60min* 67€
Otsahiustenleikkaus 15min 20€
Parturileikkaus 30min* 33€
Koneajo 15min 20€
Lasten hiustenleikkaus 30min (Alle 7v) 30€
*Sisältää pesun ja föönauksen

Permanentti ja leikkaus


Lyhyet hiukset 110€
Puolipitkät hiukset 130€
Pitkät hiukset 70€/h

Väri ja leikkaus


Tyviväri (enintään 3cm) 105€
Lyhyet hiukset 125€
Puolipitkät hiukset 133€
Pitkät hiukset 143€
Extra pitkät/paksut hiukset 159€

Moniväri ja leikkaus


Lyhyet hiukset 135€
Puolipitkät hiukset 145€
Pitkät hiukset 155€
Extrapitkät tai -paksut hiukset 170€
Esivaalennus 40-60€
Sävytyslisä 25-40€
Tekniikkalisä (esim. balayage- tai muu erikoisvärjäys) 10-20€

Raidat ja leikkaus


Lyhyet hiukset 129€
Puolipitkät hiukset 139€
Pitkät hiukset 149€
Extrapitkät tai -paksut hiukset 167€

Hoitokäsittelyt


Niophlex-tehohoito (sis. pesun ja föönauksen) 50-65€
Niophlex-tehohoito esim. väripalvelun yhteydessä 25-40€

Kampaukset


Juhlakampaus 1h 15min 80€
Pikakampaus lyhyet hiukset 30min 35€
Pikakampaus pitkät hiukset 45min 50€
Pesu ja föönaus 30min 35€
Pesulisä kampaukseen. Jos tarvitset pesun, ole etukäteen yhteydessä kampaamoon. 15€

Hiusten pidennykset


Konsultointi 15min 15€
Kaikki hinnaston hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinta määräytyy käytetyn ajan sekä esim. värikäsittelyissä käytetyn ainemäärän ja tekniikan mukaan.